Telephelyfejlesztés

Újonnan vásárolt csarnok felújítása a Revo-Tec Bt.-nél

A Revo-Tec Tervező, Gyártó és Szolgáltató Bt. 35.492.294 Ft uniós támogatást nyert a „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 70 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból nemcsak egy közel 2.000 m2-es üzemcsarnokot újítanak fel, hanem új munkahelyeket is teremtenek.

A Revo-Tec Bt. 1995-ben alakult, elsősorban mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás illetve fémmegmunkálás tevékenységi körök ellátására. Az időközben megnövekedett vevői kör, valamint a vevői igények indokolják a kapacitásbővítést, a nagyobb munkaterű gépek és legújabb technológiák alkalmazását. 2011-ben jelentős gépberuházásra került sor, 2012-ben és 2013-ban további beszerzések várhatóak, így a jelenlegi telephely méreténél jelentősen nagyobb területre volt szüksége a cégnek. Megvásároltak egy részben vasbeton szerkezetű szerelő csarnokot irodákkal és szociális helyiségekkel, mely felújítása jelen projekt tárgya.

Az épület egy földszinti és egy emeleti részből áll. A földszinten található a szerelőcsarnok, a kazánház, valamint a szociális helyiségek; az első emeleten pedig az irodák és az ehhez szorosan kapcsolódó szociális blokk.

A projekt tevékenységei a következők: alapinfrastruktúra-fejlesztés (udvar és a parkoló burkolása történik meg), valamint épületfelújítás (nyílászárócsere, gipszkartonozás, szigetelés, villamos rendszer korszerűsítése, tetőszigetelés, gépészeti rendszer szabályozása, szolárrendszer kialakítása).

A beruházással 18 munkahelyet tudnak megtartani és további 3 újat létrehozni.

A cégről és a fejlesztésekről bővebb információt a www.revotec.hu oldalon olvashatnak.

Kapcsolat:
Név/cím: Gunyhó Balázs,
9028 Győr, Fehérvári út 75.
Telefon/fax: 06-96/311-281
Email: balazs.gunyho@revotec.hu