A Revo-Tec Tervező, Gyártó és Szolgáltató Bt. 35.492.294,- Ft uniós támogatást nyert a „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A Cég a 70 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházásból, nemcsak egy közel 2.000 m2-es üzemcsarnokot újított fel, hanem új munkahelyeket is teremtett.

A Revo-Tec Bt. 2002-ben alakult, elsősorban mérnöki tevékenység, műszaki tanácsadás illetve fémmegmunkálás tevékenységi körök ellátására. Az időközben megnövekedett vevői kör, valamint a vevői igények indokolják a kapacitásbővítést, a nagyobb munkaterű gépek és legújabb technológiák alkalmazását. 2011-ben jelentős gépberuházásra került sor, 2012-es és 2013-as évekre további beszerzések kerültek kitűzésre, így a korábbi telephely méreténél jelentősen nagyobb területre volt szüksége a Cégnek.

Egy részben vasbeton szerkezetű szerelő csarnok került megvásárlásra, irodákkal és szociális helyiségekkel, melynek felújítása volt, jelen projekt tárgya.

Az épület egy földszinti és egy emeleti részből áll. A földszinten található a szerelőcsarnok, a kazánház, valamint a szociális helyiségek; az első emeleten pedig az irodák és az ehhez szorosan kapcsolódó szociális blokk.

A projekt tevékenységei a következők voltak: alapinfrastruktúra-fejlesztés (udvar és a parkoló burkolása történt meg), valamint épület felújítás (nyílászárócsere, gipszkartonozás, szigetelés, villamos rendszer korszerűsítése, tetőszigetelés, gépészeti rendszer szabályozása, szolárrendszer kialakítása).

A beruházással 18 munkahelyet tudott a Cég megtartani és további 3 újat létrehozni. 

 Csarnok felújítási pályázat - HÍRDETÉS.jpg zszs.jpg 

About us

2002 – year of foundation. The Company started its activity as a 100% Hungarian private equity Limited Partnership. Its main profile was the development and manufacturing of machines and test technology equipments - leak down, cold and hot test procedures - related to the automotive manufacturing processes.

Contact

Cím:  H-9028 Győr, Fehérvári út 75. (Integrál Park 403.)
Mail: revotec@revotec.hu

Tel: +36-96/311-281
Fax: +36-96/900-178
Mobil: +36-20/330-6285
 
logomobil

Newsletter

Sunscribe to our newsletter!