A magas színvonalon végzett munkánk alappillére a jól felkészült mérnöki csapat, amely mindenkor alkalmazkodva a piac elvárásaihoz, a gépész, a villamos és pneumatikai tervezés, illetve az ipari programozás, automatizálás területeken egyaránt kiválóan állja meg helyét, széleskörű, komplett megoldásokat és szolgáltatásokat kínálva vevőink számára.

Cégünk profilja az autóipar gyártási folyamataihoz kapcsolódó készülékek, gépek és teszttechnikai berendezések -szivárgás vizsgálat, -hideg teszt, -meleg járatás fejlesztése és gyártása.

Az ezen területen szerzett tapasztalatunkat kamatoztatva és figyelembe véve a vevői elvárásokat, mára tevékenységünk kiszélesedett és egyre nagyobb részben vállaljuk a megrendelői igényekhez igazodó egyedi célgépek, kisebb gyártósorok tervezését és gyártását.

Rólunk

A Revo-Tec BT 2002-ben alakult 100%-os magyar magántőke bevonásával. Ekkor kezdte meg a tevékenységét és állja meg ma is helyét az egyre fokozódó vevői kihívások között. Cégünk az autóiparban tapasztalatot szerzett fiatal, rugalmas mérnöki gárdából áll, amely tervezési illetve gyártás feladatok megoldására szakosodott, alkalmazkodva a piac elvárásaihoz.

Kapcsolat

Cím:  H-9028 Győr, Fehérvári út 75. (Integrál Park 403.)
Mail: revotec@revotec.hu

Tel: +36-96/311-281
Fax: +36-96/900-178
Mobil: +36-20/330-6285
 
logomobil

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!