A
Revo-Tec Bt 2002- ben alakult 100%-os magyar magántőke bevonásával.
 
 

Ekkor kezdte meg tevékenységét és állja meg ma is helyét az egyre fokozódó vevői kihívások között. Cégünk az autóiparban tapasztalatot szerzett fiatal, rugalmas mérnöki gárdából áll, amely tervezési, illetve gyártási feladatok megoldására szakosodott, alkalmazkodva a piac elvárásaihoz.
 
Minőség irányultságú gondolkodásmódunkat tükrözi a teljes termék-, illetve szolgáltatáspalettánk a tanácsadástól kezdve a tervezésen át egészen a megvalósításig és az eladás utáni garanciális szervizvállalásig.
Köszönhetően a jól felkészült mérnöki csapatnak, a gépész és villamos tervezés, illetve az ipari programozás, automatizálás területeken képesek vagyunk vevőink számára széleskörű, komplett megoldásokat, illetve szolgáltatásokat kínálni.
 
Mára figyelemreméltó saját gyártási kapacitással rendelkezünk, amely csapatunk hozzá szokott az egyedi, kis sorozatú gyártások okozta kihívásokhoz és nagy tapasztalattal rendelkezik célgép gyártási, illetve célvezérlési alkalmazások területén.
 
2017-ben cégünk Revo- Tec Gépipari Kft-vé alakult és ezen a néven folytatja tovább tevékenységét.
A cég személyre szabott szolgáltatásának ára egyenes arányban áll szaktudásunkkal, a minőségi és mennységi ráfordításokkal.
A termékek ára méretekből kiindulva, a műszaki tartalom és az egyedi megoldások figyelembevételével alakul, ahhoz hasonlóan, ahogyan egy elegáns autó ára is a teljesítmény és a felszereltség függvényében változik.
Sikerünk egyik alapköve, hogy a kezeink közül kiadott termékek esetében, a magas műszaki tartalom mellett a felhasználó-baráti szemléletet és könnyű fenntarthatóságot is figyelembe vesszük.

Rajtunk keresztül automatikusan előnyhöz jut:
  • Minden egy kézben
  • Folyamat és koncepció fejlesztés
  • Optimalizált gyártási megoldások
  • Emelkedő produktivitás
  • Alacsonyabb gyártási költségek

 
Alapelvek - Felelősségtudat
 
Kiemelkedő fontosságúnak tartjuk a munkavédelmi előírásoknak való megfelelést, valamint a magyar szabványok betartását garantáló minőségellenőrzést, a gyártás több lépcsős ellenőrzési rendszerét.
 
Ezt a termelő és szolgáltató tevékenységünkre egyaránt működtetett MSZ EN ISO 9001 - 2008 tanúsított minőségirányítás rendszerrel biztosítjuk.
Továbbá Cégünk alapelveit meghatározza környezetünk védelme, a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettség.

 

 

palyazat

 

Rólunk

A Revo-Tec BT 2002-ben alakult 100%-os magyar magántőke bevonásával. Ekkor kezdte meg a tevékenységét és állja meg ma is helyét az egyre fokozódó vevői kihívások között. Cégünk az autóiparban tapasztalatot szerzett fiatal, rugalmas mérnöki gárdából áll, amely tervezési illetve gyártás feladatok megoldására szakosodott, alkalmazkodva a piac elvárásaihoz.

Kapcsolat

Cím:  H-9028 Győr, Fehérvári út 75. (Integrál Park 403.)
Mail: revotec@revotec.hu

Tel: +36-96/311-281
Fax: +36-96/900-178
Mobil: +36-20/330-6285
 
logomobil

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!