A

Revo-Tec Kft. által tervezett és kivitelezett berendezések, rendszerek karbantartását a projektek szerződésével egyidejűleg vállaljuk, az Ön igényei szerint. A Szervizszolgáltatás is kulcsfontosságú tevékenység cégünk számára.

Cégünk vállalja automata berendezések, gépsorok, szállítórendszerek, villamos berendezések éves átalánydíjas karbantartását is. A rengeteg szakmai tapasztalatnak és a jól felszerelt Szerviz-gépjárműveinknek köszönhetően a javítást ügyfeleinknél is el tudjuk végezni, megkímélve az ügyfelet a drága szállítási költségektől.

Csökkentsük együtt a termelés kiesésének kockázatát!

Bizonyára Önnek is okozott már fejtörést, hogy a termeléstől kapott (rövid) időbe kellett a karbantartási feladatait beszorítani. Maradnak el nem végzett feladatok, amelyeknél reméli, hogy kibírja a következő karbantartásig?! Egy gép kiesése a termelésből a karbantartás hiánya miatt, a legnagyobb veszteség Ön és cége számára!

A megelőző karbantartások hiánya miatti, nem várt meghibásodások javítási költsége akár a többszöröse is lehet a tervezett állásidőben elvégzett munkáknak!

Az említett és az ehhez hasonló gondok elkerülése érdekében felajánljuk Önöknek berendezéseik, gépeik, megelőző karbantartását, megelőző karbantartási tervek elkészítését. Önökkel együtt, vagy általunk, önállóan mint kívülálló szakképzett csapattal.

palyazat

 

Rólunk

A Revo-Tec BT 2002-ben alakult 100%-os magyar magántőke bevonásával. Ekkor kezdte meg a tevékenységét és állja meg ma is helyét az egyre fokozódó vevői kihívások között. Cégünk az autóiparban tapasztalatot szerzett fiatal, rugalmas mérnöki gárdából áll, amely tervezési illetve gyártás feladatok megoldására szakosodott, alkalmazkodva a piac elvárásaihoz.

Kapcsolat

Cím:  H-9028 Győr, Fehérvári út 75. (Integrál Park 403.)
Mail: revotec@revotec.hu

Tel: +36-96/311-281
Fax: +36-96/900-178
Mobil: +36-20/330-6285
 
logomobil

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!